30. 11. 2012

Vidíš to dievča? Nie? Pozri sa lepšie! Áno, to je ona. Tá, ktorú si prednedávnom oklamal a opustil. Všimol si si, aká je krásna? Je šťastná. Ty nie! Prečo? Pretože ťa trápi čo si urobil? Pretože, keď sa na ňu pozrieš ľutuješ, že si ju nechal ísť? Ale ona ťa už nemiluje! Spomínaš si? Na to ako si sa vyspal s tou štetkou a zabudol si na dievča, ktoré ťa milovalo! Spomínaš si na vaše stretnutia? Na to ako ťa bozkávala, ako ti dávala to čo iné dievčatá nie. Plačeš? Teraz konečne vieš ako som sa cítila. Konečne vieš, aké je to byť opustený. Želám ti to. Teraz sa na teba pozerám s úsmevom, pretože konečne viem, že si len človek bez srdca, ktorý ma využíval .Pri tvojom úsmeve na mňa sa mi už nepodlomia kolená. Lebo viem, že už nikdy ti s plačom nezavolám, že ťa milujem. Už nikdy ti nenapíšem, aby si sa ku mne vrátil, aby sme to skúsili odznova. Ty budeš ten, ktorý sa mi bude ospravedlňovať, ktorý ma bude prosiť, ktorý ma bude chcieť naspäť. A ja ti konečne s úsmevom na tvári poviem, že už nebudem taká úbohá, aby som ti uverila znova.

Bolí.

29. 11. 2012

Smile,smile,smile and smile

Nechápem ako sa niekto môže usmievať celý deň a potom plakať po nociach. Ako sa fotky nikdy nezmenia, ale ľudia na nich áno. Ako sa môže z najlepšieho priateľa stať najhorší nepriateľ. Ako sa všetko zmení za pár dní, týždňov, mesiacov kvôli ktorým by si urobil hocičo, aby si ich vrátil späť.Ako si môžeš nechať újsť niečo, alebo niekoho o ktorom si raz povedal, že nemôžeš bez neho žiť. Ako si môžeš myslieť, čo je pre teba najlepšie, ak ti to ubližuje. Ako ľudia ktorí povedali, že chcú stráviť každú sekundu s tebou, ti zrazu nevedia obetovať pár minút svojho času. Ako ťa ľudia len tak rýchlo môžu vymazať zo svojho života.
Každý potrebuje niekoho takého, kto nás rozosmeje, aj vo chvíli, keď si myslíme, že už sa nikdy nebudeme znova smiať.

Možno nie si jej prvý, posledný ani jediný. Milovala niekoho pred tebou a možno bude milovať aj po tebe. Ale teraz miluje teba a je presvedčená, že práve teba bude navždy milovať. Tak na čom inom ešte zaleží??... Nie je perfektná. Možno nevytvoríte perfektný pár, ale ak ťa dokáže rozosmiať, spôsobiť, že si veci dvakrát premyslíš, priznáva, že robiť chyby je ľudské, tak sa jej drž a daj jej všetko, čo môžeš. Možno nemyslí každú sekundu na teba, ale dáva ti časť zo seba....Takže jej neublíž, nepokúšaj sa ju zmeniť, neanalyzuj a neočakávaj viac ako ti môže dať. Usmievaj sa, keď ťa robí šťastným, povedz jej, keď ťa privádza na okraj šialenstva a nech sa ti za ňou cnie, keď tu nebude. Ale hlavne, ju MILUJ a chráň si ju .

28. 11. 2012

:(

Minulosť sa nikdy nevráti... Ale myšlienky na minulosť sa vrátia vždy.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


I love you!

:) Macko

Prague




Demi ♥

26. 11. 2012

:(

Male dievčatko píše mame list ktorá zomrela....Ale dievčatko o tom nevie:
6 rokov:
Maminka, som prváčka, a už viem písať. Veľmi mi chýbaš, ocko mi povedal len to, že si išla do roboty. Bolo to už veľmi dávno. Od vtedy si sa mi ešte neozvala. Chcem sa s tebou znova hrať, spievať si a kresliť. Prestala si ma už mať rada? Neľúbiš ma? Spolužiačkám pomáhajú s úlohami maminky, a ja si ich musím písať sa...

ma. Mami, kedy už prídeš domov?

7 rokov:
Mami, viem už aj malú násobilku. So všetkým v škole mi pomáha ocko. Niekedy ho vidím plakať v jeho izbe. Veľmi ma to mrzí keď ho tak vidím. Prečo plače? Mamička, vráť sa už prosím domov. Kedy sa vrátiš? Veľmi, veľmi, veľmi ťa ľúbim a veľmi mi chýbaš. Dúfam že ťa čoskoro uvidím. Vráť sa, prosím.

8 rokov:
Mamka, kde si? Už sú to 2 roky čo si preč. Prečo toľko pracuješ? Nechýbam ti? Lebo ti mne veľmi. Páči sa mi jeden spolužiak, ale hanbím sa to komukoľvek povedať. Je to správne? Príď už prosím ťa domov. Budeme mať v škole karneval, chcem byť princezná. Prídeš mi pomôcť s maskou? Nepracuj už toľko. Ocko zarába dosť. Ľúbim ťa.

9 rokov:
Mamička, odpíšeš mi niekedy? Dlho čakám na tvoju odpoveď, a stále nič nechodí. Veľmi by som chcela bračeka, alebo sestričku. Odišla si už veľmi dávno, pošli mi aspoň svoju fotku, veľmi by som si priala vedieť ako vyzeráš. Si stále tak krásna? Som tvoje malé dievčatko, pamätáš?

10 rokov:
Mami, čo je to rakovina? Ocko vravel o nej a o tebe neakej tete. Nemám ju rada. Niekedy u nás prespáva. Je milá, ale ja ľúbim len teba! Vráť sa prosím. Mamička, už príď, nevydržím to bez teba.

11 rokov:
Mamča, len v skratke. Strašne moc mi chýbaš, vráť sa prosím. Ľúbim ťa.

12 rokov:
Mama, prečo mi stále neodpisuješ? Zabudla si na mňa? Jasné zabudla. Už máš inú dcéru, ľúbiš ju, nie mňa! V živote ti už viac nenapíšem. Stále ma len ignoruješ! Prečo ma nemáš rada? Keby si ma mala rada, odpíšeš mi. Aspoň raz. Ale nie, pre teba je podstatnejšia práca ako dcéra. Nenávidím ťa! Neznášam ťa! Najviac na svete!

17 rokov:
Mamička, veľmi ma mrzí čo som ti naposledy napísala. Dlho som nechápala prečo mi o tebe ocko nechcel nič povedať, ale teraz už chápem. Už viem že si ma neopustila. To tá hrozná rakovina! Tento je svet je nespravodlivý. Prečo si musela odísť práve ty? Veľmi si mi chýbala, chýbaš a budeš chýbať. Každý deň nosím nové kvety na tvoj hrob, a zalievam ich tisíckami slz. Nikdy na teba nezabudnem. Navždy budeš mať v mojom srdci prvé miesto. Navždy tvoje malé dievčatko, ktoré ťa neskutočne ľúbi....(
Nechcem sedieť doma a čakať, než napíšeš, chcem byť s tebou... ♥

Have a nice day!

Krásne dobré ránko vám želám.
Dneska by som tak veľmi šla do Tatier.
Úúúúúúúú.

24. 11. 2012

Správny chlap nie je ten čo dá všetkým ženám len to jedno,ale ten ktorý dokáže dať jednej všetko... ♥

Good Day!

Wue-heej

My love!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cl21CEa8KFc

Môj hit pre dnešný deň.
Úplne najkrajšia.

Krásny deň vám prajem.

Love.
 
Řekl jsi: PROMIŇ..
Já se tě teď ptám: Myslíš si, že
jedno promiň mi vrátí všechny slzy,
všechnu bolest, všechny ty noci kdy
jsem nemohla spát, všechny ty dny,
...
které jsem promarnila myšlením na
tebe, všechny vzpomínky, všechny
plány, všechny ty slova, všechno to
jak hrozně jsem se chovala k
ostatním kvůli tobě, všechny sny,
všechny společný chvíle a myslíš, že
mi to vrátí tebe?

21. 11. 2012

Nikdy sa nevracaj do minulosti, lebo zabíja tvoj drahocenný čas .
Príbehy sa neopakujú, niektorí ľudia sa nemenia. Nikdy nikoho nečakaj, ak o to nestojí. Nestoj na mieste. Choď len vpred, neohliadajúc sa.
Ľudia, ktorí ťa potrebujú naozaj, ťa dobehnú alebo budú kráčať s tebou tým istým smerom...a hlavne, treba nechať ľudí odísť - ak sa vrátia, patria k tebe, ak nie - nikdy ani nepatrili...
Hello.
Prečo nás ľudia klamú,podvádzajú,opúšťajú?
Ľudia,ktorým na nás tak veľmi záleží? Prečo je to tak?
Prečo niekto,kto veľmi ľúbi je schopnýˇvytratiť sa tomu druhému zo života zo sekundy na sekundu,a bez slova?
Je to človek,ktorý ľúbi? Nadovšetko ľúbi?
Človek,ktorý nás veľmi ľúbi nám najviac ubližuje. Prečo?
Človek ak má všetko,všetko po čom túži,čo ho napĺňa šťastím je aj tak nespokojný. Ľudia nevedia v dnešnej dobe dodržať slovo. Slová sú v dnešnej dobe len prázdne slová. Bezpodstatné. Sú vzduch. A skutky? Tie tú už ani nie sú.

Ľudia sú stvorený na to aby ubližovali,nedokážu sa navzájom rešpektovať,odpúšťať,nevedia robiť kompromisy. Toto je na dnešnom svete najhoršie a najsmutnejšie.

20. 11. 2012

Have a nice day!

Happy

Človek je šťastný len v tedy,ak ho niečo alebo niekto robí šťastným.
Šťastie je krátko dobé.Raz tu je,a raz tu nie je. Väčšinou po krásnych dňoch, prídu škaredé dni. Niektorý ľudia si nás nevážia. Myslia si že všetko je tak ako má byť a že všetko je v najlepšom poriadku. Ale čo ak to tak nie je? To už nikoho nezaujíma. Ak máš stále úsmev na perách,a v srdci nekonečnú bolesť,nikto sa ťa nespýta ako sa máš, ako sa ti darí. Pre ľudí si bezproblemový človek.
Niekedy neveríme v šťastie. Šťastie si nás nájde vždy, keď to najmenej očakávame.
Nikdy sa nevracaj do minulosti, lebo zabíja tvoj drahocenný čas .
Príbehy sa neopakujú, niektorí ľudia sa nemenia. Nikdy nikoho nečakaj, ak o to nestojí. Nestoj na mieste. Choď len vpred, neohliadajúc sa.
Ľudia, ktorí ťa potrebujú naozaj, ťa dobehnú alebo budú kráčať s tebou tým istým smerom...a hlavne, treba nechať ľudí odísť - ak sa vrátia, patria k tebe, ak nie - nikdy ani nepatrili...

19. 11. 2012

Happy,GO!

                                                                             Morning.

                                                                                 GO!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Váž si milujúceho človeka, pretože tých je málo a nikdy nevieš, kedy ho možeš stratiť! ♥
Predstierať,že si šťastný keď trpíš je len dôkaz aký si silný.Stále sa snažiť o úsmev keď vnútri umieraš..
Specified, empty, happy, unhappy to go further.

:( ♥

- Čo máš v ruke ?
- Fotku.
- A prečo ju držíš tak silno ?
- Pretože je to jediné, čo mi zostalo. ♥

- What's in your hand?
- Photo.
- And why do you keep it so strongly?
- Because it's the only thing I have left.
Keď sa človek lúči,cíti najviac ako má rád.

On decision

Ak stojíš pred dvoma rozhodnutiami a nevieš si rady, jednoducho si hoď mincou. Nie preto, že to vyrieši otázku za teba, ale pre ten moment, kým je minca vo vzduchu a ty odrazu vieš, v ktorú možnosť dúfaš.

If you are standing in front of two choices and you do not know what to do, just throw a coin. Not because it solves the issue for you, but for the moment, while the coin is in the air and you suddenly know the opportunity that you hope.

Is hard to forget

Nemôžeš na neho zabudnúť a preto sa k nemu stále vraciaš.
Každý deň mu chodíš kontrolovať sociálne siete. Pozrieš mu nástenku, potom pozrieš stránku, prečítaš si všetko čo napísal. Samozrejme skontroluješ všetky profily, kto mu dal like a premýšľaš kto by ťa mohol ohroziť. Pre istotu nezabudneš v profile pozrieť stav, ak je tam naďalej napísané slobodný, vydýchneš si a spokojne vypiješ ďalšiu kávu.

You can not forget about it and thus keep coming back to it.
Every day he goes to check social networks. See his message board, then look site, read everything he wrote. Of course check all the profiles, who gave him a like and think who you may be at risk. For sure not forget to look in your profile status if there is still written in a free, refreshed and satisfied you drink another cup of coffee.

Disney :)

Prečo Popoluška o pol noci utiekla?
Aby nám pripomenula, že všetko i sny majú hranice.

Prečo Šípková Ruženka spala 100 rokov?
Aby sme si ľahko uvedomili, že možno je dobré si na spriaznenú dušu počkať niekedy i dlhšie.

Prečo Kráska sa zamiluje do netvora?
Aby sme si všimli, že nezáleží na tom, aký si navonok, pokiaľ je krásne tvoje vnútro.

Prečo Malá Morská Víla vymení chvost za nohy?
Aby nám ukázala, koľko dokáže dať ten, kto miluje za toho, koho miluje.


Why did Cinderella run away at midnight?
To remind us that all the dreams have limits.

Why Sleeping Beauty slept 100 years?
That we can easily realize that maybe it's a good idea to wait for a soul mate and sometimes longer.

Why Beauty is in love with a monster?
That we noticed that no matter what the outside when your interior is beautiful.

Why replace the Little Mermaid tail for legs?
To show us how much can be the one who loves you for the person he loves.

Disney because it teaches us to believe in a dream.

18. 11. 2012

johou!srandička

Krásny večer vám prajem.
Krásny začiatok týždňa.
Držte sa.
Už teraz sa teším na štvrtok :) noo na piatok :)
Love.

:(

Jedného dňa si uvedomíš aká je pre teba dôležitá, čo všetko by bola schopná pre teba spraviť. Pochopíš ako jej na tebe záležalo, ako tu stále bola pre teba zatiaľ čo ty si tu bol pre iné. Prídeš nato, že ona bola tá, ktorá si zaslúžila to, čo si dával vždy iným. Raz to príde, no v tej chvíli už bude neskoro. Bude po všetkom. Ona tu už pre teba nebude. Odíde. Ďaleko od teba. Niekam, kde sa nebudete môcť vídať. Na miesto, na ktorom bude s niekym iným. S niekym, kto jej k nohám položí aj modré z neba len aby sa usmievala, len aby bola šťastná ako nikdy predtým. A v tej chvíli pochopíš, že si ostal sam. Sam medzi všetkými falošnými ľuďmi , medzi ktorými nebude nikto taký aká bola ona. Osoba, ktorú si mal tak strašne rad. Človek, pre ktorého návrat by si spravil čokoľvek na svete. No vtom momente ti dôjde, že už sa to nezmení. Odišla, a nič/nikto ti ju nevráti naspäť. Začneš spomínať na tie spoločné chvíle. Chvíle, ktoré by si najradšej zopakoval. Premietneš si v hlave tie momenty keď ste sa spolu smiali, keď ste blbli jak malé deti. To obdobie tvojho života, o ktorom by si nikdy nepovedal, že sa skončí. Že ti bude len ďalšou spomienkou do zbierky. Ostaneš bezmocne stáť a budeš len počúvať to ticho, ktoré za sebou nechala. To prázdno, ktoré po nej ostalo. . . A v tej chvíli bude zbytočné premýšľať o tom, kto má na tom vinu. Stalo sa, nevrátiš to späť. Uspokojíš sa s niekym, kto jej bude podobný. S niekym , kto ti bude pripomínať osobu o ktorú si prišiel. Budeš sa usmievať, vravieť aký si šťastný , no v duchu si budeš uvedomovať , že nikto nebol, nieje a nebude ako ona. Osoba ktorú si navždy stratil...

Ó,happy day

17. 11. 2012

Buenos dias.

aaaaaa dnešný deň je mega super.Som mega šťastná,aj keď to slovo mega sa mi nepáči. Neskutočne veľmi som šťasstná. Už nech je zajtra ,tá neznesiteľná ale zajtra najkrajšia ďalšia najkrajšia nedeľa.
Krásny večer vám želám.
Ľúbte sa všetci. :)
love.

16. 11. 2012

wuehej!

Hello.
Aký ste mali deň?
Ja som mala veľmi ťažký deň. Síce malo byť v škole toho veľa,nakoniec nebolo nič.Zo 7 hodín sme sa učili až jednu a 3 nám odpadli :) Celý deň v škole sme hrali karty,človeče..v našej triede sú stále spol.hry na prvom mieste ako učenie. Veď učiť sa treba doma. Ja odobne,keď sa nenaučím doma,v škole sa už vôbec nenaučím. Preto sa učím do poslednej sekundy doma,aby som v škole nemusela nič.
Dneska bola veľká zima. A stále aj je. Po škole som šla domov,potom opäť naspäť do mesta.Dneska sme nakupovali. Čižmičky na opatku dajú zabrať. Hlavne keď chodíte veľmi,veľmi, naozaj veľmi dlho.Ále,vydržala som.Dneska som kompletne zmrzla.Milujem zimu,ale dneska to bolo na mňa až príliš veľa zimy. Ó,keby aspoň padal sneh,a napadalo ho veľmi veľa.Ú,to by bola krása.Hneď by som mala náladičku na 98678560 percent.
Dnešný večer strávim doma,pri pozeraní tv,pred tým ešte horúca vaňa a budem sa venovať naplno posteli a televízoru. Neviem sa dočkať toho pocitu,keď pojdem spať,že razjtra ráno nebudem musieť vstávať. Juhuuuu.

Všetci sme sa konečne dočkali piatku.
Poviem vám,že už sa nemôžem dočkať nedele.Aj keď určite viete,že nedele neznášam. Prečo sa nemôžem dočkať? Mám tajné rande. Hehe.. Ale kdeže,smejem sa. Ale určite tajné. :) Veľmi sa teším. Veľmi.Preveľmi.

Prajem vám krásny piatkový večer.
Užívajte si pocit voľna naplno.
Love. D.

Beautiful dress

Last time I was in our mall and I discovered a beautiful dress.They are amazing. Beautiful. I had no words. Once I took a photo of them. For the price I giddy. They were very expensive. Very, very. But for all it was worth. Recently, I was to look at the store did not have them. Some of them are already enjoying at home. I look forward to at least the photos.

I discovered a beautiful pajamas. I told you to be mine. And mine was also.
Wueheeeeeej!

Shoping

Today I spent the day shopping. I bought a lot of nonsense. I am most pleased with purchase caps that I have wanted for a long time, but I waited until it goes on sale. They last three pieces. And yet I am looking forward to booties for my future love. My sweetheart was pleased. It will be a princess.




15. 11. 2012

Morning

Good morning. How did you sleep?
I was up by a third. I could not sleep. I'm still waiting for that message comes to me from a man whose errors that loves me. There has nothing. I do not expect anything from anyone. Because nobody can not give you anything for free. Words are nice, but deeds are nicer. Today I have a rough day at school, the response from the First World War can take. Especially if you need to know all the years. In the afternoon I go shopping with my friend. I look forward to it. Have a lovely morning and a nice day. D

Smile,smile,smileeee

My day

magazine, chocolate package with books



13. 11. 2012

True!

Ženy sú ako jablká na stromoch...

Tie najlepšie sú na vrcholoch stromov...

Muži nechcú prísť k tým najlepším,
lebo majú strach, že spadnú a zrania sa...
Namiesto toho zbierajú jablká popadané
na zemi, napriek tomu, že nie sú až také
dobré, ale sú ľahko dostupné...

...

A jablká, ktoré sú na vrcholoch stromov si myslia,
že majú nejakú chybu...
No v skutočnosti sú ÚŽASNÉ...
Jednoducho musia byť len trpezlivé a musia čakať,
kedy ten správny muž príde...ten,
ktorý bude mať odvahu vyškriabať sa pre ne až na vrchol stromu....

I am MANGO/pirates

Summer come back!

Lol

A lot of love in this film. It is very beautiful. If you love someone you'll melt in the film.

Óóóó

Rozplývam sa


12. 11. 2012

L´arnacouer

                                Tento film nadovšetko milujem. Je stelesnením všetkého krásneho.

                                  The film above all love. It is the epitome of everything beautiful.

Alex and his sister run a company that provides a truly "special" services: breaking partnerships to order! One day he hires a rich man who is not satisfied with the groom of her daughter. A pair of "traders happiness", however, has his mission just a week. Playing with time and love can begin. Romain Duris (Erasmus et al., Divorce française) and Vanessa Paradis (Half chance) in the romantic comedy that each life is relative certainty and love can not command.