31. 5. 2013

Looooooooooooooooooooooooooooove

 

Čo je krajšie ako nájsť osobu,ktorá vám plní vaše sny už len tým,že existuje?
Je krásne mať pri sebe osobu,ktorá vám dáva najviac už len tým,že je.Je krásne mať niekoho,koho nadovšetko milujete,no ešte krajšie je,ak vás tá osoba miluje tiež.Ten pocit,rodiny,ktorý vás napĺňa neskutočným šťastím je úplne krásny.Váš najkrajší deň azčína tým,že sa na vás krásne usmeje,pobozká,a vy máte pocit,že krajší deň byť už ani len nemôže.

Love.

The feeling

28. 5. 2013

Pre teba

Venovaná no v tom okamihu zabudnutá.

Tvoje srdce nosím so sebou,
mám ho v mojom srdci.
Nikdy ho neopúšťam,
tam,tak idem ja,ideš aj ty milovaný.
Takže každý môj čin,je aj činom tvojim,
môj drahý.

Smrti sa nebojím,
ty osudom si mojím,najdrahší.
Nechcem poznať svet,
mojím vesmírom si iba ty,anjel môj.
To je tajomstvo ktoré nepozná nik,
to je koreň koreňov a kvet kvetov,
a koruna korún stromu zvaného život,
ktorý siaha vyššie než duša môže snívať,
či myseľ skrívať.

Je to zázrak čo hviezdy na nebi drží,
tvoje srdce,
nosím vo svojom srdci.

16. 5. 2013

Príbeh od srdca

Môj manžel John a ja sme boli manželia 46 rokov. Každého valentína mi poslal tú najkrajšiu kyticu na svete s priloženými piatimi jednoduchými slovami na kartičke:" Moja láska k tebe stále rastie." Štyri deti, 46 kytíc a celý život plný lásky. Avšak pred dvomi rokmi zomrel.Na môjho prvého valentína osamote,10 mesiacov po jeho smrti, som ostala šokovaná,keď mi prišla zásielka od kvetinárstva,ďalšia prekrásna kytica... Od Johna.Znechutená a zarmútená som ihneď volala do predajne,že to musí byť chyba. Majiteľ mi odpovedal:" Nie nie, žiadna chyba. Predtým než zomrel, Váš manžel sa pripravil na ďalšie roky vopred a požiadal nás aby sme zabezpečili,že budete aj naďalej dostávať každého valentína kyticu.Celá bez seba so srdcom minimálne v krku,som zavesila telefón a prečítala si kartičku priloženú ku tejto kytici. Stálo tam: " Moja láska k tebe je nekonečná."

13. 5. 2013

Keď si smutný a pozeráš na oblohu plnú hviezd,možno uvidíš naozaj len tie hviezdy,ale niekedy v tom môže byť aj nejaký vnútorný pocit,ktorý ti dáva nádej pri pohľade hore.Nejaka sila,ktorá ti dáva malé náznaky,že trápenie časom prebolí.Ty sa nadýchneš,zavrieš oči a hlavou ti behá neskutočnˇé množstvo myšlienok,čo bolo,možno aj to,čo momentálne je,či mohlo byť,to,čo bolo a stalo sa,už nezmeníš.Vnímaj prítomnosť takú aká je,možno nevyhovujúca,možno vyhovujúca.Musíš si však uvedomiť jedno,že ľudia do tvojho života prichádzajú,niektorý ostanu navždy,niektorí po nejakej dobe odídu.No nieketorý neodídu úplne.Zostanú v spomienkach,srdci,myslienkach,každý svojim spôosobom.Každý človek nás v živote niečo naučil,niečomu priučil,niečo v nás zanechal.Pocit smútku,ktorý zanechal po jeho odchode sa upraví,zmyzne úplne.Niekedy nezabudneme,aj keby sme veľmi chceli.Čas to upraví tak,že si na to zvykneme.Človek nezabúda,pretože každý človek v našom živote pre nás niečo znamenal.Niekto viac,niekto menej.Niektorý ľudia prídu do nášho života,odídu,len preto,aby sme si následne cenili to čo máme.Niektorí odídu,pretože v živote stretneme lepších ľudí ako boli oni.Aj keď nás život dennodenne skúša,stále nás niečim trápi,nedajme to na sebe vidieť,sú ľudia ktorí to proti nám využujú.Ako hovorím,na každé negatívum existuje v našom živote nejaké pozistývum.Stačí porozmýšľať a uvidíte že je to tak.
Love.

6. 5. 2013

Nemám rada tajomstvá.Nemám rada,ak niekomu musím niečo tajiť.
Mám rada prekvapenie.Robí ma veľmi šťastnou,keď môžem niekoho niečím potešiť,alebo len tak.
Je pre mňa ťažké nepovedať niekomu niečo,čo chystám,keď s tým nemôžem výjsť najavo.Oplatí sa počkať na ten okamih kedy to má prísť.
Dneska som realizovala niečo úžasné.
Obehla som celé mesto,konečne som našla miesto kde by to mohlo byť,po dlhom hľadaní,smutný povzdych že to nevyšlo,tak nič,nájdeme niečo iné.Našla som náhradu,pri pokladni som zbadala to čo som hľadala,tak cez celý supermarket vratiť naspať náhradu,zobrať cennosť,zaplatiť,5 minút s platením na to aby ste utekali na mhd,ledva sa vojdete do autobusu,následne zmoknete po ceste domov.
Prídete domov šťastný že ,,misia,, splnená,o 5 minút googlenia zistíte že to nie je presne to čo ste chceli,aj keď to to malo byť.Na konci dňa spokojnosť,pretože sa vám v jednej veci spojili dve krásne veci.
Spokojnosť.
Nikto neuhádne o čo ide.
To je na tom super.
Love.
Krásny večer.

2. 5. 2013

Život je tak krásny,ak ho máte s kým žiť. V poslednom čase si ani neuvedomujem,že kam chodím,tam idem s úsmevom.Svet je hneď krajší.Veselší,krajší,najkrajší.Máte pocit,že nikto už nie je na svete šťastnejší ako vy.Mám najúžastnejšiu rodinu.Moja rodina sa rozšírila o pár nových členov,no o to šťastnejší pocit.
Čas tak rýchlo letí,a máme tu už máj.Máj-lásky čas.Tento máj bude ozaj lásky čas.
Kopec plánov,kopec nádejí,kopec lásky,kopec úspechov,nejaké tie pády.
Raz každému v živote dojde,že k životu nepotrebuje nič,nič okrem toho,aby vás mal niekto skutočne rád.
Svet potom,začne byť pre vás rajom.

Najkrajší máj,ten lásky čas vám prajem.Veľa,veľa,veeeeeľa lásky každému.
Love.