14. 5. 2014

KeepCup Brew alebo láska na prvý pohľad

Sláva.
Chvála.
Pochvala.
Úžas.
Dokonalosť.
Jedinečnosť.
Skvost.
To všetko sa dá povedať o novom recyklovatelnom poháriku. 
Prichádza fenomén. 
Už žiadne papierové take-way poháriky na kávu.



Jednorázové poháre majú ročne vo svete za následok:
1.vznik 4,5 milióna top odpadu
2. 54 miliónov zoťatých stromov
3. výrobu 340 miliónov joulov energie (to by stačilo pre 5 miliónov domácností na jeden rok)


Nebaví vás stále riešiť dilemu s papierovým pohárikom,ktorý sa pri vašom každom pohybe, stisku deformuje? Nový, úžasný KeepCup Brew si môžete zobrať so sebou kdekoľvek.Na skokanský mostík na Štrbskom plese, na Lomnický štít,na pláž,do práce či školy.




Je neprehliadnuteľný, no predsa neviditeľný.Môžete si ho dať do kabelky,tašky,kufríka,a pri tom ani neviete, že ho máte so sebou.Je malý,šikovný,praktický,no hlavne štýlový.Je dostupný v dvoch veľkostiach a v rôznych farebných variáciách, ktoré sa vám ihneď zapáčia.Jediný problém, ktorý s ním budete mať, je vo výbere farby :) 
Je vyrobený z hrubého, veľmi kvalitného temperovaného sodnovápenatého skla, odolnému proti poškodeniu či už mechanickému alebo tepelnému. Nie je nerozbitný, no je veľmi odolný.

KeepCup je výroba prvých znovu použiteľných pohárov na kávu so sebou.Môžete ho používať napríklad aj na čaj, alebo čokoľvek iné,čo si doň chcete dať.KeepCup Brew je perfektný pohár na kávu so sebou, ktorý umožňuje vychutnávať si umenie a zmyslové potešenie prémiových káv. Je navrhnutý pre čistú radosť z pitia kávy so sebou. Uzáver je navrhnutý tak, aby bol odolný voči vyšlechnutiu nápoja. Silikónový prstenec chráni vašu ruku pred teplom.







Dá sa kúpiť vo viacerých mestách na slovensku, v kaviarniach alebo v internetovom obchode.Viac sa dozviete na stránke www.mabets.sk 

Určite jeho kúpu neoľutujete. Veľa šťastia pri výbere farby. :) 


Ďakujem tým, ktorí sa podieľali na realizácii tohto príspevku :)