5. 4. 2013

Štast(ný,ná)ie

Čo znamená byť šťastný? Skutočne šťastný? Čo je šťastie?
Každý verí v šťastie,v šťastný život,verí v to,že raz bude skutočne šťastný.Či už ide o šťastie v športke,šťastie v živote,šťastie v láske.Každý si pod týmto slovíčkom predstavuje niečo iné.
Šťastie z vecí je krátkodobé.To najväčšie šťastie nám dáva život v strávených chvíľach,následne v spomienkach,myšlienkach,ľudoch.Niekedy sme šťastný len preto,že spomíname.Spomíname na tie krásne chvíle v našom živote,zavrieme oči,snívame o nich,a sme šťastný.V tom momente áno.
Najväčšie šťastie je mať na blízku niekoho,komu dôverujete,koho milujete,kto je pre vás všetkým.To skutočne šťastie je nám na dosah,no veľa krát v snahe dosiahnuť ho čo najskôr,robíme chyby a strácame ho.
Mám šťastie,no niekedy si myslím že nemám,že život mi nedopraje poznať šťastie,pocit šťastia.V skutočnosti ho mám,najviac ako sa dá.Mať ľudí,ktorých milujete,ktorý milujú vás,je to najväčšie šťastie aké môžete v živote dosiahnuť.
Šťastným môžete byť ak dostanete kyticu ruží,je šťastie mať v peňaženke stále veľa peňazí,je šťastie mať všetko po čom túžite,je šťastie byť úspešný.No ak nemáte lásku,nemáte nič.

Smutná ale šťastná.
Love.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára