3. 1. 2013

Part 1

Smutno.
Prázdno.
Beznádej.
Ničota.
Samota.

Ak niekoho milujete a on miluje vás, ste tí najšťastnejší  ľudia pod slnkom. O láske,o šťastne láske sa píše všade, v rozprávkach, v románoch, vo filmoch, proste všade.
No nikde sa nepíše o veľkej láske, láske ktorá prekonala všetko, ale nakoniec sa všetko zmenilo, síce sa stále ľúbia, ale všetko sa zmenilo.
Veľmi sa ľúbili, mali toľko plánov, toľko snov, toľko sľubov. A teraz? Všetko je inak.
Pól roka ich láska prekonávala odlúčenie. Každým dňom to bolo ťažšie a ťažšie. Boli dni,boli rána,boli noci, kedy na seba mysleli,v jednom kuse, no myšlienky ich nespojili. Boli noci,kedy celý čas sedela na zemi pri posteli,zovierala si kolená k sebe, a plakala. Bola na dne. Vyčerpaná.Nevládala ani myslieť. V jednom kuse myslela na neho,že ju opustil. Cítila strach,beznádej,samotu,prázdno.Boli dni kedy celé preležala v posteli a plakala. Boli dni kedy sa utápala v alkohole. Kedy jej najlepším priateľom bolo zrkadlo a fľaša alkoholu. Dni ubiehali,každým dňom bola na tom horšie a horšie.Ona ho nadovšetko milovala. Najviac ako dokázala. Každým dňom viac a viac. Bol to ten pravý. Tá skutočná láska ktorá vás bude hriať navždy. Dni ubiehali a ona si myslela že on na ňu zabudol. Postupne sa zmierovala s tým že ho už možno nikdy neuvidí,že mu nedá pusu,že neuvidí jeho krásny úsmev ktorý ju tak veľmi hrial, že ho už nikdy neobjíme, že sa s ním nebude smiať,že sa s ním nebude maznať, že s ním neprežije to všetko čo si sľúbili. Všetko jej to chýbalo veľmi.Už nikdy ho neuvidí variť jej obed,robiť jej raňajky do postele, už nikdy mu nedá ruku,nepritúli sa k nemu,už nikdy mu nepovie že ho veľmi ľúbi.Ľutuje,že čas ktorý s ním bola neprežívala naplno.Že si odkladala niektoré veci na neskôr.Teraz ľutuje to,že mu nepovedala čo pre ňu skutočne znamenal. Má v srdci bolesť.Veľkú bolesť a nešťastie.Každý deň sa zobúdza s veľkou nádejou,že bude sedieť v aute a čakať na ňu kedy pôjde von. Každý deň verí viac a viac. Verí, že náhoda ktorá ich spojila, že náhoda ktorá ich rozdelila ich spojí opäť a už nikdy ich nerozdelí. Verí, po tom všetkom verí, že to je len ďalšia skúška ich lásky. Život ich skúša či to všetko vydržia. Ak to vydržia, budú spolu veľmi šťastný. Verím,že si vynahradia každú jednu chvíľu čo boli bez seba.
Každým ránom,začína väčšia nádej. Nádej že ich láska opäť spojí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára