12. 11. 2012

My day

Dnešný deň nie je ani dobrý ani zlý.Je to také,také pól na pól.Všetko by mohlo byť lepšie.Zase také krásne.Zvykla som si,že ak je človek šťastný,veľmi šťastný,najšťastnejší,jeho nasledujúce dni budú veľmi smutné a tmavé.
Dnešný deň bol čo sa týka školy až priveľmi prekvapivý.Milo prekvapivý.Taliančina zvádnutá až priveľmi dobre,matematika napísaná dúfam že na chválitebne.Všetko je v poriadku.
Až na jednu vec,ktorá ma nenecháva pokojnú.
Kde si? Prečo ľudia,s ktorými je vám dobre,a im je dobre s vami,a vám následne neozývajú?
Ignorujú nás? Chcú na nás zabudnúť?Chcú sa spamätať z toho ako je im s vami? Boja sa toho všetkého?

Krásny večer vám prajem.
Káva, Elle,kniha,a písanie slohu. To ma práve čaká.
Love.

This day is neither good nor bad. It is also a pole to pole. Everything would be better. Again, so beautiful. I used to think that if a person is happy, very happy, the happiest, the following days will be very sad and dark.
Today was a day with regard to school too surprising.It was surprising. Italian shriveled up too well written math hope that commendable. All is well.Except for one thing that leaves me quiet.
Where are you? Why do people with whom you are well, and they are well with you, and then does not respond to you?They ignore us? They want us to forget? Want to recover from this as they with you? They are afraid of all this?

I wish you a nice evening.
                                          Coffee, Elle, Paper, and writing style. To me just waiting.
                                                                              Love.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára